Aanmelden                  

Gedurende het gehele jaar kunnen nieuwe leden zich aanmelden. Het is mogelijk om bij de groepen te komen kijken. Begin april wordt de samenstelling van de groepen vastgesteld en wordt er bekeken in welke groep er eventueel nog ruimte is. Vanaf het begin van het seizoen mag er elke training mee getraind worden. Vervolgens hebben we een proeftijd van ± 1 á 2 maanden. In die tijd kun je beslissen of dit een passende sport voor je is en kunnen wij bekijken of je geschikt bent.

Voor Just4Fun is er geen proefperiode.

Tussentijdse instroming is enkel mogelijk bij de nieuwe groep en de recreanten groepen.

Info aanvragen kan via: dsvdazzling@live.nl

Indien leden willen stoppen, moet dit vóór 1 april bekend zijn (einde seizoen). Wanneer iemand tussentijds stopt of het te laat doorgeeft, kunnen wij helaas de contributie niet terugstorten in verband met de gemaakte kleding/schoenkosten!

Indien je stopt, graag trainingspak, shirt en schoeisel inleveren. Daarna zal de contributie worden stopgezet.

Proeftraining             

Bij enkele groepen is het moeglijk het gehele jaar in te stromen. Bij alle groepen is het mogelijk om te komen kijken, dit willen we van te voren wel graag weten. Neem daarover contact op met het secretariaat.

Gedurende het jaar organiseren we verschillende workshops en trainingen waar je aan deel kan nemen. Deze worden tijdig via de site, facebook en instagram bekend gemaakt.

De groepen hebben ook elk jaar een vriendje en vriendinnetjes training waar iedereen aan mee kan doen. Deze data's zullen tijdig bekend worden gemaakt.'

Hierbij is iedereen welkom, lid en geen lid, en kun je kennis maken met het dansen.

Inschrijven

Download het inschrijfformulier en het sepa formulier en stuur deze samen met een pasfoto en kopie van paspoort of ID in een mail aan dsvdazzling@live.nl.


Krijgt u binnen 2 weken geen reactie van ons, stuur dan a.u.b. een reminder mail naar dsvdazzling@live.nl.